Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukamy z kolegą chętnych osób które mogą złożyć się z nami na dedyka do serwera

Crafting World. Oczywiście kto się z nami zrzuci będzie miał Administatora na tym serwerze. Minimalna kwota to 10PLN. Płatności można dokonać SMSem jak i przelewem bankowym. Kto jest w stanie się złożyć, niech pisze do mnie na PW to podam więcej info.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Koles pomysl. Ktos da 10zl. Jakies neo co ma kase od mamusi a ktos da 50zl bonp. zarabia i takich pare neo co da 10zl ci serw rozwali. Pozdro albo bedzie robic co chcial rozdawal itemki itp.

A w dodatku to ile niby ten serw kosztuje? moze bys napisal bo jak np 300zl na miech to moze miec 30 osob adma -.-

-Ushio.png
Opublikowano

Kupujemy serwer za mniej więcej 100zł, więc nawet 10zł się liczy. Oczywiście osoba która wpłaci np. 40zł będzie miała większe prawa niż osoba która wpłaci 10zł. Poza tym kto się nie będzie trzymał regulamina serwera, albo będzie miał skargi od graczy będą wyciągane konsekwencje. Więc nie ma co sie martwić, że "przyjdą neosy i rozwalą serwa" xD

1298138697-U198706.png

Opublikowano

@UP a kto mówi, że będzie 10 adminów :O przecież ktoś może zapłacić więcej niż 10zł.

1298138697-U198706.png

Opublikowano

Ja jestem chętny. Pisz na PW. Zapłacę.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja jestem chętny. Pisz na PW. Zapłacę.

Nie opłaca ci się bo serwer padnie i tak ja już to widzę....

@TOPIC

Ale wiesz że trzeba płacić co miesiąc ?

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano (edytowane)

Autor napisalem ci na PW. Prosze o szybka odpowiedz.

Edytowane przez Smaczek

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano (edytowane)

Nie opłaca ci się bo serwer padnie i tak ja już to widzę....

A powiedz mi skąd wnioskujesz, że serwer padnie? Ten serwer ciągnie się już od wersji 1.2, tylko że dotychczas był hostowany na tak słabym sprzęcie, że dźwigał max po 15osób...

@TOPIC

Ale wiesz że trzeba płacić co miesiąc ?

OMG nie nie wiem... Gdybym nie wiedział wogóle bym się za to nie zabierał <_< . Na serwerze będzie można kupować specjalne rangi, dzięki czemu zarobimy na następnego dedyka.

Edytowane przez VistonEr

1298138697-U198706.png

Opublikowano

A powiedz mi skąd wnioskujesz, że serwer padnie? Ten serwer ciągnie się już od wersji 1.2, tylko że dotychczas był hostowany na tak słabym sprzęcie, że dźwigał max po 15osób...

OMG nie nie wiem... Gdybym nie wiedział wogóle bym się za to nie zabierał <_< . Na serwerze będzie można kupować specjalne rangi, dzięki czemu zarobimy na następnego dedyka.

Ja w tym widze tylko czysty zarobek.... Tylko kupicie serwer np. za 50zł a reszte kasy na swoje potrzeby -_-

I nie kłócę się z tobą bo po 1 debili trzeba oszczędzać a po 2 nie chce mieć warna

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...